Kies voor vrijheid en gemak

Heeft u een tankpas nodig? Kies dan voor de uitgebreide en gemakkelijk tankpas van Tankpas.nl Wanneer u gebruikmaakt van onze veelzijdige tankpas hoeft u nooit meer een bon te bewaren en ook nooit meer om te rijden op zoek naar een tankstation. U kunt namelijk op alle tankstations in Nederland terecht, bij ongeveer de helft van alle tankstations in België en Luxemburg. U rekent altijd af tegen de pompprijs en ontvangt een duidelijke factuur met btw opgave. Zo betaalt u dus nooit te veel!

Ook voor elektrische rijders

Heeft u een elektrische auto of gaat u in de toekomst wellicht elektrisch rijden? Met meer dan 100.000 laadpunten in Europa en een app om deze vinden voorkomen wij laadpaal stress!

Vele extra's maken de pas compleet

Carwash


Bij meer dan 1.100 kunt u terecht om de auto te wassen. Aan het einde van de maand wordt de wasbeurt gefactureerd samen met de overige kosten.

ParkenStraat parkeren in alle Nederlandse steden en parkeren bij de Garage's van Q-park

Openbaar vervoer


Via een app rekent u gemakkelijk tickets af. Geen OV chipkaart met ongebruikt saldo. Voordelig en Flexibel.

Pechhulp voor slechts €6,- per maand

BIj de tankpas kiest u gemakkelijk voor onze voordelige pechhulp. De pechhulp service kunt u op elk moment activeren of deactiveren. Geen lagdruge contracten of lidmaatschap, gewoon voordelige pechhulp.