Tankpas.nl
Beoordeling op Feedback Company: 4,5 gebaseerd op 458 stemmen.
U bent hier: Tankpas.nl > tankpas voordelen > tankpas nederland > voordelen tankpas

Nationale tankpas

Met onze tankpas bepaald u zelf waar u tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. U hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. U kiest dus zelf of u tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation. Onze tankpas is uitermate geschikt als MKB tankpas, ZZP tankpas of als tankpas voor uw eenmanszaak.

Wilt u weten hoe u afrekent met een tankpas, lees dan onze uitleg: hoe werkt een tankpas?  
Voor een uitleg over ons aanvraag proces lees dan onze uitleg: tankpas aanvragen

Tanken tegen pompprijs

Wanneer u tankt met onze tankpas krijgt u achteraf een verzamelfactuur van al uw transacties. Alle brandstof die u in Nederland met de tankpas afrekend wordt tegen exact dezelfde prijs gefactureerd als bij het tankstation vermeld staat. Geen verborgen kosten of moeilijk te begrijpen facturen. Al uw tankbeurten worden op de factuur afzonderlijk weergegeven, met literprijs, afgenomen brandstof en kilometerstand.  Bovendien heeft u altijd direct online inzicht in alle transacties die gedaan zijn met uw tankpassen. Wanneer u medewerkers in dienst heeft controleert u dus gemakkelijk het gebruik van de tankpassen, en u hoeft hiervoor niet te wachten totdat u de factuur ontvangt.

Tanken in Europa

U kunt er ook voor kiezen de tankpas uit te breiden naar een Europese tankpas. U kunt dan bij meer dan 43.000 tankstations in Europa terecht. Bovendien kunt u dan ook tol en vignetten afrekenen met de  Eurpese tankpas.