Tankpas.nl
Beoordeling op Feedback Company: 4,5 gebaseerd op 458 stemmen.
U bent hier: Tankpas.nl > tankpas voordelen > parkeren op straat en in de garage

Parkeren met de tankpas

Voor klanten van tankpas.nl is er de mogelijkheid te parkeren in meer dan 160 steden op straat via Yellowbrick en parkeren in P1 en Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park.

Door de samenwerking met Yellowbrick, Q-Park & P1 bieden wij u parkeren aan met landelijke dekking zoals u voor tanken via ons al gewend bent. Dus brandstof en parkeren op een verzamelfactuur. Wel zo gemakkelijk voor uw administratie en het terugvorderen van de BTW.

Hoe werkt het parkeren met de tankpas via Yellowbrick?

Activering gaat eenvoudig via de app van Yellowbrick. Download de gratis app van Yellowbrick op uw telefoon (Iphone, Android en Windows)!  Klik op ‘Klant worden’, 'Activeer Travelcard' en de rest wijst zich vanzelf.

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas  direct bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig. 

De Q-Park parkeerlocaties waar onze pas wordt geaccepteerd kunt u vinden op onze tank- en parkeerlocator.

Bij gebruik van Yellowbrick betaalt u naast de parkeerbelasting 25 cent excl. BTW per transactie. Bij Q-Park gelden de op locatie aangegeven tarieven.

   Terug naar voordelen