Ontdek de mogelijkheden van de meest complete zzp en MKB tankpas

Wij bieden meer dan alleen een brandstofpas. Wij maken het u graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat u met een pas in een keer van vele diensten gebruik kunt maken, alles via een aanbieder en een verzamelfactuur die u een keer in de vier weken ontvangt. Bespaar tijd, geld en maak het u vooral gemakkelijk. Ontdek alle voordelen van onze zzp en mkb tankpas.

 

1

Overal in Nederland tanken met een pas

Onze tankpassen werken overal in Nederland. U bepaalt zelf waar u tankt en u rekent altijd af tegen de pompprijzen. Met tankpas.nl bent u niet afhankelijk van een bepaald merk. Onze tanklocator helpt u het dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstation in de buurt te vinden. Door te tanken met een tankpas heeft u altijd een complete administratie. Lees meer over overal tanken met onze tankpas.

2

Auto wassen bij de wasstraat

U kunt niet alleen overal tanken, maar ook vrijwel overal carwash afrekenen met de pas. Lees meer over het afrekenen van carwash met de tankpas.

3

Kosteloos ruitenwisservloeistof en motorolie

Uniek bij onze tankpas is het kosteloos bijvullen van vloeistoffen en het uit laten voeren van klein onderhoud. Zonder gedoe bij alle Kwikfit vestigingen. Met deze unieke service bespaart u tientallen euro's per jaar op kosten voor uw auto. Bekijk alle informatie over kosteloze auto service.
4

Parkeren op straat en in de parkeergarage

Niet meer de tijd in de gaten houden bij parkeren op straat, precies de tijd afrekenen dat u geparkeerd staat en geen parkeerbonnen meer, want alles werkt via uw smartphone. Bij parkeergarages rijdt u gemakkelijk in en uit door de tankpas aan te bieden bij de slagboom. Lees meer over parkeren.

5

CO2 uitstoot compenseren

Direct de CO2 uitstoot van uw auto compenseren bij het tanken met de tankpas. Draag bij aan een schonere wereld en maak gebruik van ons CO2 compensatie programma. Samen met onze tankpas houders zetten wij ons in voor een schonere wereld en financieren wij projecten die bijdragen aan een schonere wereld. Lees meer over CO2 uitstoot compenseren

6

Factuur automatisch in uw boekhouding

Met onze tankpas heeft u een verzamelfactuur voor al uw transacties. Maar het kan nog gemakkelijker, namelijk door de factuur automatisch te laten verwerken in uw boekhouding. Wij maken het mogelijk uw facturen direct aan te leveren in uw boekhoudpakket. Bekijk de mogelijkheden van factuur automatisch verwerken.

7

Tankpas Europa

Speciaal voor de ondernemers die ook vaak in het buitenland komen. U kan de tankpas makkelijk upgraden naar een Europese tankpas. Met de Europese tankpas kunt u niet alleen tanken maar ook tol of vignetten afrekenen. Bekijk de mogelijkheden van onze Europese tankpas.

8

Elektrische auto opladen

Heeft u een elektrische auto of een plug-in hybride? Dan kunt u ook de auto opladen bij alle openbare laadpunten in Nederland en BelgiĆ«. Uiteraard werkt snelladen en koppeling met thuis laden ook gewoon. Lees meer over uw elektrische auto opladen.

9

Pechhulp in Nederland of Europa

Optioneel is het afsluiten van pechhulp. U kiest zelf of dit voor Europa of Nederland is. Bekijk de mogelijkheden van onze scherp geprijsde pechhulp pakketten.

10

Onderhoud afrekenen met de tankpas

Kleine beurt, APK of nieuwe banden? U rekent het gemakkelijk af met onze tankpas. Hierdoor heeft nog meer autokosten op een factuur. Ook uw medewerkers kunnen nu deze betaling doen zonder dat zij voor hoeven te schieten of een bank pas van de zaak te gebruiken. U kunt terecht bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen. Lees meer over betalen van onderhoud met een tankpas.

11

Handige station locator

Omdat de tankpas werkt op alle meer dan 4000 tankstations in Nederland en daarnaast bij heel veel garages en wasstraten wordt geaccepteerd kunt u onze stationlocator gebruiken. Of u nu het goedkoopste of dichtstbijzijnde tankstation zoekt, parkeergarage of wasstraat, ze staan allemaal in onze locator.