2 passen besteld online en maar 1 gekregen. Wel dikke borg moeten neertellen en in de veronderstelling dat dat voor 2 passen is en achteraf krijg je er maar 1. De andere auto nu met passen van de concurrent en als dat goed gaat dan gaat deze ook weg.


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Nee28 mei 2019

Uitstekende pas, geen problemen ervaren met het gebruik er van.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja27 mei 2019

Super


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja27 mei 2019

Super, fijn dat je bij ieder tankstation kan tanken zowel in Nederland als daarbuiten.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review en de goede feedback!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja27 mei 2019

Prima


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Helaas is het systeem technisch niet mogelijk om de pas kosten en de transacties samen te voegen op 1 factuur.

Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijk groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja25 mei 2019

Slechte werking bij onbemande benzinestations binnen drie maanden een nieuwe pas maar ook deze geeft nu al problemen. Ik denk er ook over om over te stappen


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Nee14 mei 2019

Op zich alles prima.
Soms wel onduidelijk hoe je de pas in de automaat moet steken.
Ook jammer dat ik al 2x heb gebeld dat ik de beloofde korting niet ontvang (gratis tankpas via Thinq) en niet terug hoor vervolgens.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Met de kortingscode van Thinq ontvangt u 25% korting op de kosten van de Nederlandse pas. De pas kosten worden dan 5,63 euro per maand exclusief BTW.

Mocht u nog vragen hebben hierover dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja22 mei 2019

Niks mis mee


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja21 mei 2019

Slechte werking bij onbemande benzinestations binnen drie maanden een nieuwe pas maar ook deze geeft nu al problemen. Ik denk er ook over om over te stappen


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Nee13 mei 2019

Pas werkt prima.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Wij zijn druk bezig om het OV en de parkeermogelijkheden uit te breiden. Bedankt voor de tip!

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja20 mei 2019
  Tankpas bestellen