Tankpas

 • Hoe werkt een tankpas
  Brandstof afrekenen met een zakelijke tankpas is erg gemakkelijk en gaat vrijwel hetzelfde als het afrekenen met een pin pas. Na het aanbieden van de tankpas en het invoeren van de pincode krijgt u op de betaal terminal de vraag of u een vervangde auto rijd. U kunt hier kiezen voor 'ja' of 'nee'. Wanneer u kiest voor 'nee' dan wordt u gevraagd de huidige kilomterstand in te voeren. Voor een volledige administratie adviseren wij dit altijd wel in te vullen. Na het invoeren hiervan is de transactie afgerond. Een bon bewaren is niet nodig. Het gebruik van een tankpas is erg gemakkelijk en is bijna hetzelfde als betalen met een normale bank pas.

  Bekijk onze pagina hoe werkt een tankpas?
 • Voor wie is de tankpas geschikt
  De tankpas is geschikt voor iedereen die zakelijk een auto in gebruik heeft. Tankpas.nl richt zich met haar dienstverlening vooral op MKB en ZZP'ers. Wij bieden een tankpas met handige extra's die vooral door MKB en ZZP'ers gebruikt worden
 • Hoe kan ik tankpassen aanvragen
  Tankpassen aanvragen via onze website is erg gemakkelijk. Lees hier alles over tankpassen aanvragen
 • Wat moet ik doen wanneer ik mijn pas ben verloren?
  Blokkeer de pas door in te loggen op onze site en bestel een nieuwe pas. Lukt dit niet, bel dan dag en nacht +31(0)88-110 5050
 • Waar kan ik tanken met mijn tankpas?
  Uw tankpas wordt Nederland bij elk tankstation van elk merk geaccepteerd. U kunt dus zelf bepalen waar u tankt en kunt zo dure tankstations vermijden en u hoeft nooit om te rijden.

  Voor meer informatie lees: Waar kan ik tanken met mijn tankpas?

  Heeft u een pas voor Europa dan maakt u buiten Nederland gebruik van het grootste netwerk dat op dit moment beschikbaar is. Bekijk de actuele informatie over onze Europese tankpas.